Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:21 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 10:18

Σύλλογος Μικρασιατών: Επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη για την έκθεση “Μικρά Ασία : Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στο Μουσείο Μπενάκη θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας, για την έκθεση “Μικρά Ασία : Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία”

Στη σελίδα του στο facebook αναρτήθηκε η σχετική ανακοίνωση που έχει ως εξής:

Αγαπητοί μας φίλοι καλημέρα σας! Ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Νόμου Αιτωλοακαρνανίας και ο Μουσικός Σύλλογος Ορφέας, διοργανώνουν ημερήσια εκδρομή στην Αθήνα,το Σάββατο 21/1/2023 με σκοπό την επίσκεψη της σπουδαίας έκθεσης “Μικρά Ασία : Λάμψη – Καταστροφή – Ξεριζωμός – Δημιουργία” του μουσείου Μπενάκη, με ξενάγηση από τον κύριο Νικολαΐδη, εκπρόσωπο του Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών και στη συνέχεια παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης “Ζορμπάς” του Ν. Καζαντζάκη, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.
Ώρα αναχώρησης από Αγρίνιο:14:00 από το σταθμό τρένου στην πλατεία Μαβίλη κι επιστροφή από Αθήνα μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης.
Το κόστος συμμετοχής (συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων για το μουσείο και την θεατρική παράσταση) θα κυμανθεί μεταξύ 50-55€.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

Σχίζα Μαίρη:6942054316

Γαμβρούλης Θέμης:6973880204

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 269 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.