Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:02 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 19:27

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 0-4 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Δεν κάναμε τίποτα, ζητάω συγνώμη»
 
Ο Γιάννης Αναστασίου δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά τη «βαριά» ήττα του Παναιτωλικού από τον ΟΦΗ.

Ο Παναιτωλικός γνώρισε απόψε (9/1) «βαριά» ήττα (4-0) από τον ΟΦΗ και ο τεχνικός του Γιάννης Αναστασίου δεν... κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Θα έλεγα πως αυτόν τον ενάμιση χρόνο είναι η πρώτη φορά που ντρέπομαι για την εικόνα που δείξαμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ για την εικόνα της. Πραγματικά ένα ειλικρινές συγγνώμη γιατί είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για τον σημερινό αγώνα. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά γιατί δεν κάναμε στην ουσία τίποτα. Απλά το σημαντικό θα είναι να μην κοιτάξουμε να τα ισοπεδώσουμε όλα και διαγράψουμε ό,τι έχουμε καταφέρει το προηγούμενο διάστημα γιατί τα παιδιά προσπαθούμε και έχουμε κάνει κάποια καλά αποτελέσματα. Σίγουρα είχαμε μία κακή μέρα, δεν ξεχώρισε κανείς, ούτε οι αλλαγές που μπήκαν βοήθησαν την ομάδα. Οπότε ήταν μία πολύ κακή μέρα για εμένα και πρέπει να προβληματιστούμε γιατί στην κακή μας μέρα αν είμαστε τόσο κακοί θα πρέπει να έχουμε καλύτερη συμπεριφορά. Σήμερα δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εξήγηση, γιατί αυτό που προσπαθείς αν έχεις μία καλή εικόνα και θες να δείξεις εμπιστοσύνη και στο ίδιο γκρουπ που την Τετάρτη είχε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Μερικοί λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει αλλά για εμάς ίσως είναι διαφορετικά. Νομίζω πως δεν είναι σωστό να πούμε πολλά πράγματα. Πρέπει να δούμε τι έφταιξε γιατί δεν κάναμε τίποτα».,

Νταμπράουσκας: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο»
 
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν ξέχασε τους φίλους του ΟΦΗ, μετά τη μεγάλη νίκη των Κρητικών στο Αγρίνιο.

Στους φίλους του ΟΦΗ αφιέρωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας τη μεγάλη σημερινή (9/1) νίκη της ομάδας με 4-0 στο Αγρίνιο. «Πραγματικά πιστεύω πως ακολουθήσαμε το πλάνο μέχρι το πρώτο γκολ και μετά δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες και αν είχε σκοράρει δεν ξέρουμε πως θα πήγαινε το παιχνίδι. Το πιο ευχάριστο κομμάτι ήταν η αντίδραση των παικτών μου στο δεύτερο ημίχρονο γιατί πίστεψαν ότι όλα εξαρτώνται από εκείνους, αυτό που βλέπω και με κάνει χαρούμενο είναι το ξεκίνημα, να δημιουργούμε ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε όλους τους φιλάθλους γιατί γνωρίζω πόσο πολύ περίμεναν να δουν την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 279 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.