Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 19:00

Η απίστευτη σύμπτωση με Χουχούμη, Καρέλη, Αναστασίου, Παναιτωλικό και… Παναθηναϊκό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια απίστευτη σύμπτωση προέκυψε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, με πρωταγωνιστές τους σκόρερ, Καρέλη, Χουχούμη που γύρισαν τον χρόνο στο 2014 και το ματς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα!

Είναι από τις ιστορίες που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο, αφού ο Παναιτωλικός πήρε το τρίποντο της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο (2-0), με τον Νίκο Καρέλη να ανοίγει το σκορ και τον Διαμαντή Χουχούμη να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Το τελευταίο γκολ του Διαμαντή Χουχούμη στην Super League, ήταν το 2014 και εδώ αρχίζουν οι απίστευτες συμπτώσεις, που συνδέουν την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, με αυτή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κέρκυρα.

Ήταν 22 Δεκεμβρίου του 2014 όταν ο Παναθηναϊκός είχε υποδεχθεί στην Λεωφόρο την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 16η αγωνιστικής του τότε πρωταθλήματος της Super League.Οι «πράσινοι» τότε, είχαν ανοίξει το σκορ με το Νίκο Καρέλη και ο Διαμαντής Χουχούμης, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για το Τριφύλλι, όπως έγινε δηλαδή και στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (5/1).

Τότε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν ο Γιάννης Αναστασίου, που πλέον προπονεί τον Παναιτωλικό, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται εννιά χρόνια μετά! Μάλιστα, η αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, διεξήχθη και αυτή για την 16η αγωνιστική, όπως ακριβώς του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα το 2014!

πηγή: sdna.gr

Διαβάστηκε 289 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.