Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  2:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 22:59

Αγρίνιο: Και στις γιορτές με το κινηματογράφο «Άνεσις»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγρίνιο: Και στις γιορτές με το κινηματογράφο «Άνεσις». Συνεχίζονται οι δωρεάν προβολές παιδικών ταινιών καθημερινά στις 16.00, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που επέλεγαν κατά το εορταστικό διάστημα να ψυχαγωγηθούν βλέποντας ταινίες στον κινηματογράφο «Άνεσις»

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

Ακόμη και την εορταστική περίοδο οι Αγρινιώτισσες και οι Αγρινιώτες φαίνεται να «ψηφίζουν» ως εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης τον κινηματογράφο, ο οποίος μάλιστα συνεχώς και κερδίζει «έδαφος» στην προτίμηση των νέων γενεών της περιοχής.

Όμως τις ημέρες αυτές υπάρχει ακόμη ένας επιπλέον λόγος που ο κινηματογράφος «Άνεσις» στο Αγρίνιο δέχεται περισσότερο κόσμο, καθώς εδώ και μέρες προβάλλονται καθημερινά στις 16.00 δωρεάν παιδικές ταινίες!

Για τους νέους γονείς είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, καθώς έχουν τη δυνατότητα να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους, με έναν τελείως διαφορετικό και ευχάριστο τρόπο, αν και σε γενικότερο πλαίσιο η επισκεψιμότητα στον κινηματογράφο μετά τον covid έχει επηρεαστεί!

Ακόμη και την Πρωτοχρονιά, την Κυριακή 01.01.2023 στις 16.00, προβλήθηκε η ταινία «Ουπς, ο Νώς ξαναέφυγε». Το πρόγραμμα των προβολών, με ελεύθερη είσοδο, που περιλαμβάνει επτά προβολές ταινιών για παιδιά ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 29/12 και θα ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 4/1.

Έτσι θα κλείσει με τον ομορφότερο τρόπο η εορταστική περίοδος για τον κινηματογράφο «Άνεσις» και το γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου «Παραμύθι από Ζάχαρη»!

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου μιλώντας στη «Σ» αναφέρθηκε τόσο στο πρόγραμμα του κινηματογράφου με τις δωρεά προβολές των παιδικών ταινιών καθημερινά στις 16.00, όσο και στο ότι φέτος στο πλαίσιο των γιορτών ο κόσμος επέλεξε να ψυχαγωγηθεί μέσα από τις ταινίες που προβάλλει ο κινηματογράφος «Άνεσις».

Συγκεκριμένα η κα. Παπαγεωργίου τόνισε:

Αγρίνιο: Και στις γιορτές με το κινηματογράφο «Άνεσις»
Η Μαρία Παπαγεωργίου

«τις μέρες των γιορτών είχε αρκετό κόσμο ο κινηματογράφος «Άνεσις», προβλήθηκαν ταινίες που σκοπό είχαν να καλύψουν το ενδιαφέρων όλων των ηλικιών και όλων όσων αγαπούν τον κινηματογράφο, ενώ προβλήθηκαν και ταινίες πρώτης προβολής λ.χ. το «Avatar» ή οι ταινίες που προβάλλονται τις ημέρες αυτές «Γάμος μετ’ εμποδίων» με την Jennifer Lopez και η ελληνική ταινία «Army Baby». Πέραν όμως αυτών όλες τις ημέρες των γιορτών στις 16.00 είχαμε και θα συνεχίσουμε να έχουμε για λίγες ημέρες ακόμη την δωρεάν προβολή παιδικών ταινιών. Λόγω της πανδημίας η επισκεψιμότητα τότε είχε σχεδόν μηδενίσει, ενώ τώρα έχει ξεκινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και πάλι και αυτό φαίνεται, διότι υπάρχει μια καλή επισκεψιμότητα και αυτό είναι θετικό, άσχετα αν επισκεψιμότητα δεν έχει ακόμη φτάσει στο επίπεδο προ της πανδημίας».

Κωνσταντίνος Χονδρός – Εφημερίδα “Συνείδηση”

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 419 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.