Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:23 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 18:16

ΑΟ Αγρινίου-Πέρκος: «Κινήσεις αναβάθμισης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο νέος προπονητής του Αγρινίου (Elite League – Ερρίκος Ντυνάν), Στέφανος Πέρκος, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για το πρόγραμμα του Αγρινίου: «Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο ή βατό παιχνίδι. Το Αγρίνιο έχει χάσει κάποια κομβικά παιχνίδια στον πόντο, όπου αν τα είχε πάρει αυτά η κατάσταση θα ‘ταν εντελώς διαφορετική. Αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει ν’ ακολουθήσουμε και προχωράμε ως έχει».

Για το τι αλλάζει ένας νέος προπονητής σε μια ομάδα: «Είναι λάθος, κατ’ εμέ, ν’ αλλάξει άρδην τα πάντα. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να «φιλτράρει» ποια πράγματα του προηγούμενου προπονητή είναι αποτελεσματικά, να μην τ’ αλλάξει όλα και σιγά να «μπολιάζει» την ομάδα με δικές του ιδέες, έτσι ώστε σε κάποιο διάστημα να φτάσει σε μερικές βδομάδες να ‘χει κατά κάποιον τρόπο τον «έλεγχο» της ομάδας. Θέλει χρόνο και για τον προπονητή να μάθει τους παίκτες, αλλά κυρίως για τους παίκτες να μάθουν τι θέλει ο προπονητής τους. Μιλάμε οπότε για σταδιακό «μπόλιασμα» καινούργιων ιδεών με τις ήδη υπάρχουσες, χωρίς ν’ απορρίπτονται οι προηγούμενες».

Για το αν θα υπάρξουν νέες κινήσεις: «Μελετάμε κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες δεν είναι ανακοινώσιμες αυτήν τη στιγμή. Αν βρούμε κάτι το οποίο θα μπορούσε να μάς βοηθήσει, είτε σε πρωταγωνιστικό ρόλο είτε σε βοηθητικό, θα το κάνουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Elite League: «Θεωρώ ότι όντως έχει αναβαθμίσει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα η διοίκηση της ΕΟΚ του κύριου Λιόλιου. Για ‘μένα, είναι πρωτοποριακή η περίοδος των μεταγραφών, γιατί μπορείς να κάνεις ένα φρεσκάρισμα, ν’ ανακατέψεις λίγο την «τράπουλα», να δεις τις αδυναμίες σου, να φέρεις φρέσκο «αίμα». Επίσης, η είσοδος των ξένων είναι μια θετική κίνηση. Νομίζω ότι ένας καλός ξένος μόνο αναβαθμιστικά μπορεί να λειτουργήσει στο πρωτάθλημα και όχι ανάποδα. Θεωρώ ότι βαδίζουμε προς την αναβάθμιση της συγκεκριμένης λίγκας και δε θα ‘ναι «φτωχός συγγενής» της Α1 πια, όπως παλαιότερα».

eliteleague.gr

Διαβάστηκε 222 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.