Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:50 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 12:23

Αναβολή της θεατρικής παράστασης "ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" απο το ΑΝ.ΘΕ.Αγρινίου (ήταν για την Κυρ 8/1/2022 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση για το ‘’ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ’’ αναβάλλεται για μερικές ημέρες, λόγω των εποχικών ιώσεων που επισκέφτηκαν την θεατρική μας ομάδα.

Συνεπώς η παράσταση στο Παπαστράτειο Μέγαρο (ΓΕΑ) για την  Κυριακή 8/1/23 δεν ισχύει και αντ’ αυτής θα οριστεί νέα προς το τέλος Ιανουαρίου, καθώς θα ανακοινωθεί από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Ζητούμε την κατανόησή σας και σας υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε περισσότερο γέλιο! Οι ηλεκτρονικές σας κρατήσεις ισχύουν για τη νέα ημερομηνία.

Ευχόμαστε σε όλους σας μια καλή χρονιά με υγεία και προσωπικές επιτυχίες!

Η θεατρική μας ομάδα: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Δώρα Μανίκα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος, Θανάσης Παπασπύρου. Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας. Κείμενα-σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας. Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.

 

Διαβάστηκε 242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.