Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:58 μμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 20:07

Αυτές οι 11 γυναίκες είναι δίασημες για το στήθος τους (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ελάχιστα πράγματα στον κόσμο συμπυκνώνουν τόσα πολλά νοήματα όσο το γυναικείο στήθος. Έχει ταυτιστεί από τις αρχές του ανθρώπινου πολιτισμού με τη γονιμότητα και τη σεξουαλικότητα και δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε.

Το πλούσιο στήθος δεν έπαψε να είναι ποτέ αντικείμενο θαυμασμού, πόθου ή και ζήλιας. Αυτή η τάση αναγκάζει χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο να υποβάλλονται σε κάποια επέμβαση στο στήθος είτε αυτό αφορά το μέγεθός του, είτε το σχήμα του.

Είναι μια κίνηση που χαρίζει απλόχερα αυτοπεποίθηση σε αυτήν που το επιχειρεί και νιώθει πιο ποθητή.

Ας δούμε λίγο την παρθενική εμφάνιση της Pamela Anderson στη σειρά Baywatch:

Αυτό που δεν ισχύει πάντα είναι η παραδοχή μιας τέτοιας κίνησης. Για πολλές παραμένει ένα θέμα ταμπού και ίσως κρύβει μια μικρή ενοχή. Βέβαια όσο περνούν τα χρόνια οι επεμβάσεις αυτές γίνονται όλο και περισσότερο επεμβάσεις ρουτίνας. Μαζί με την αύξηση των επεμβάσεων αυτών αυξάνεται και η κοινωνική αποδοχή. Παύει να είναι είδηση μια γυναίκα που έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος και όλο και περισσότερες το δηλώνουν περήφανα.

Είναι μια εξέλιξη που δεν θα είχαμε βιώσει αν δεν υπήρχαν οι πρωτοπόρες εκείνες γυναίκες της showbiz που χάραξαν τον δρόμο. Σε εποχές που η επεμβαση ήταν πολύ πιο ακριβή από ότι σήμερα προέταξαν τα στήθη τους στην καινοτομία και τις ευχαριστούμε όλοι γι’αυτό.

Οι παρακάτω γυναίκες είναι διάσημες για το στήθος τους. Άλλες δεν είχαν πρόβλημα να μιλήσουν για το πως το απέκτησαν χάρη της επιστήμης, ενώ κάποιες άλλες ορκίζονται πως είναι απλά ένα θείο δώρο. Εσείς τι λέτε;












Διαβάστηκε 1014 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 20:14
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.