Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:07 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 20:25

Agrinio Santa Run: το κέντρο έγινε κόκκινο και «Φλόγα» αλληλεγγύης (βίντεο,φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eκατοντάδες και κάθε ηλικίας Αϊ Βασίληδες πλημμύρισαν το κέντρο του Αγρινίου σε μια γιορτή που τα είχε όλα: αθλητισμό, μουσική, χαρά, δώρα και φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο λόγος για 4ο Agrinio Santa Run που κατέγραψε μεγάλη συμμετοχή η οποία είχε στόχο και τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ΦΛΟΓΑ Αγρινίου.

Απογευματινές ώρες Πέμπτης, 29 Δεκεμβρίου 2022, και οι δρόμοι του Αγρινίου γέμισαν κόκκινο χρώμα καθώς παντού κυριαρχούσε η στολή του Άη Βασίλη.

Οι Αγρινιώτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Φιλαθλητικού Συλλόγου που σε συνεργασία με τον Δήμο και με τη συμμετοχή αθλητικών συλλόγων διοργανώσαν αγώνες δρόμου 1.000 και 5.000 μέτρων με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία.

Ξεχωριστό σημείο της σπουδαίας εκδήλωσης ήταν η εντυπωσιακή είσοδος με καταρρίχηση πέντε πυροσβεστών της 5ης ΕΜΑΚ με στολή Αι Βασίλη .

Συγκεκριμένα έκαναν καταρρίχηση από το κτίριο του ξενοδοχείου ΛΗΤΩ για να «προσγειωθούν» στην πλατεία και στη συνέχεια να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

Σύντομους χαιρετισμούς εκφώνησαν ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Λάμπρος Σκουφής εκ μέρους του Φιλαθλητικού Συλλόγου και η Ελένη Παπαγιάννη από τη Φλόγα.

Στην επιτυχή διοργάνωση του Santa Ran συνεβαλλαν πολλοί που εργάστηκαν για αυτό το σκοπό, εθελοντές και φυσικά η Τροχαία Αγρινίου που έλαβε τα απαραίτητα κυκλοφοριακά μέτρα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 245 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 20:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.