Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 20:16

΄Αρης – Παναιτωλικός 1-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Πουλάγαμε την μπάλα και ήμασταν μονίμως σε θέση άμυνας»

Δηλώσεις στην κάμερα της Novasports παραχώρησε μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Άρη με 1-0 στο «Βικελίδης» ο Γιάννης Αναστασίου.

«Ο Άρης είχε την υπεροχή αλλά δεν μας έκανε μεγάλες φάσεις, δεν μας δημιούργησε πρόβλημα.

Όποτε κερδίζαμε μπάλα την “πουλάγαμε” και βρισκόμασταν μονίμως σε θέση άμυνας. Τον σεβαστήκαμε παραπάνω από ότι έπρεπε τον Άρη. Προσπαθήσαμε να ανεβούμε, βάλαμε πίεση στον Άρη αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν βάλεις γκολ δεν κερδίζεις», τόνισε αρχικά.

«Είναι σημαντικό να μπαίνουμε εξ αρχής δυνατά, με περισσότερη συγκέντρωση. Το πρώτο ημίχρονο για μένα ήταν πολύ μέτριο», προσέθεσε.

Πάρντιου: «Ο διαιτητής ήταν η παραφωνία του παιχνιδιού»

Ο Άλαν Πάρντιου εμφανίστηκε εκνευρισμένος από τα σφυρίγματα του διαιτητή Ζαμπάλα και υποστήριξε παράλληλα ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε.

Ο Βρετανός τεχνικός του Άρη έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του για την εμφάνιση και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το χαμηλότατο επίπεδο του διαιτητή Ζαμπάλα. «Η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη από τη νίκη αλλά θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε. Βλέπω ότι ο κόσμος είναι εξαγριωμένος με τον διαιτητή ο οποίος δεν τα πήγε καλά και θα έλεγα ότι ήταν η παραφωνία του παιχνιδιού», είπε και ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Λούις Πάλμα.

«Δεν μπορώ να έχω εκτίμηση αυτή τη στιγμή αλλά είδα ότι ήταν ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα. Ο Πάλμα είναι πολύτιμος παίκτης για εμάς, ειδικά στις τελευταίες εβδομάδες και δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να τον χάσουμε», είπε.

Σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, άσκησε κριτική για τις χαμένες ευκαιρίες. «Θα έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ για να μην γίνει αυτό που συνέβη στο τέλος όπου οι αμυντικοί μας προσπάθησαν με υπερπροσπάθεια να κρατήσουν αυτό το 1-0. Θα έπρεπε να είχαμε βάλει και δεύτερο και τρίτο γκολ».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 215 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.