Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:08 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 18:35

Ανακοίνωση της ΕΘΕΑΣ για την παράταση στο πρόγραμμα "Αναδιάρθρωση Καλλιεργειών"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τελευταία παράταση υποβολής αιτήσεων για την αναδιάρθρωση καλλιεργειών μετά από αίτημα της ΕΘΕΑΣ.

Μετά από παρέμβαση της ΕΘ.Ε.Α.Σ. παρατείνεται μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ένταξης στο υποέργο «Αναδιάρθρωση των Καλλιεργειών» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Η αρχική καταληκτική ημερομηνία για το πρόγραμμα
συνολικού προϋπολογισμού 166.720.000 ευρώ ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2022, ωστόσο μετά από αίτημα της Εθνικής Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερους δικαιούχους να προετοιμάσουν και να υποβάλουν από κοινού τις  αιτήσεις  τους και να γίνουν δεκτές έως και τις 22 Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με την 5η τροποποίηση της απόφασης πρόσκλησης του υποέργου «Αναδιάρθρωση των Καλλιεργειών» που αναρτήθηκε στη διαύγεια η αξιολόγηση των αιτήσεων ξεκινά την 23η Ιανουαρίου 2023 και ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου 2023, ενώ τον Μάρτιο του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής, αξιολόγησης και ελέγχου των σχετικών αιτημάτων πληρωμής.

Με αυτά τα χρονικά περιθώρια μπορεί να υπάρξει επαρκής προετοιμασία για την υλοποίηση της αναδιάρθρωσης σε όσους υποβάλουν αίτηση.

Διαβάστηκε 259 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία