Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 15:05

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: Με μεγάλη επιτυχία και σκακιστικές επιδόσεις το 8ο ατομικό Rapid

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/12 και το Σάββατο 24/12, Παραμονές Χριστουγέννων στο Παπαστράτειο Μέγαρο το όγδοο ατομικό Rapid Αγρινίου. Το τουρνουά ήταν εφτά γύρων, με χρόνο τα 20 λεπτά + 5” (ανά κίνηση).

Είναι το πρώτο επίσημο διήμερο τουρνουά rapid σκακιού που γίνεται στην πόλη του Αγρινίου. Έλαβαν μέρος είκοσι τρεις σκακιστές (μέλη του σκακιστικού συλλόγου της ΓΕΑ και όχι μόνο).

Μετά από μεγάλη μάχη στην πρώτη θέση υπήρξε ισοβαθμία του Γεράσιμου Σκόνδρα και Χάρη Σολωμού με 6,5 βαθμούς. Νικητής αναδείχθηκε ο πρώτος καθώς υπερτερούσε στο τρίτο κριτήριο ισοβαθμίας! Τρίτος κατετάγη ο Καπώνης Γιάννης με 5 βαθμούς. Δόθηκαν μετάλλια σε όλους τους παίκτες.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή μας Μπαμπη Τζοτζολη για τις υπέροχες παρτίδες, την αγωνιστική παρουσία και το μαχητικό πνεύμα τους», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 317 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.