Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  5:38 μμ
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 18:05

Παραμονή Χριστουγέννων στην Ποταμούλα με κάλαντα και ευχές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα παιδιά στην Ποταμούλα ,αγόρια και κορίτσια παρά το τσουχτερό κρύο και την παγωνιά από νωρίς σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά. Πάντα τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα για τα παιδιά.

Στολισμένα δέντρα, πολύχρωμα λαμπάκια, τα κάλαντα, τα δώρα, οι διακοπές από το σχολειό, όλα αυτά έκαναν την αγαπημένη γιορτή των παιδιών που αργότερα θα την θυμούνται με μια γλυκιά μελαγχολία, όπως και όλα τα όμορφα πράγματα που ζούσαμε μικροί και τα βλέπαμε με μια διαφορετική, πιο αθώα ματιά.

Με τα τρίγωνα αλλά και με μουσικά όργανα  χτύπησαν τα κουδούνια των σπιτιών και τις αυλόπορτες και χάρισαν μια  νότα χαράς και αισιοδοξίας κυρίως στους ηλικιωμένους του χωριού μας.
Τόνωσαν ακόμα περισσότερο το γιορτινό κλίμα ! Όλοι οι δρόμοι του χωριού γέμισαν με χαρούμενες παιδικές φωνές, χαμόγελα και μουσική ! Τουλάχιστον είναι μια φωτεινή ελπίδα στον ρημαγμένο πια τόπο μας.

πηγή: potamoulanews.blogspot.com

Διαβάστηκε 384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.