Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:20 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 17:36

Ολυμπιακός: Επιστολή σε FIFA- UEFA για διαιτητικά λάθη με αναφορά και στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ολυμπιακός απέστειλε μία επιστολή στις FIFA και UEFA με σκοπό να τις ενημερώσει για όσα γίνονται στις Superleague 1 και 2 και τις ευθύνες που έχουν γι’ αυτά οι ΕΠΟ και Μπένετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» σκόπευαν να στείλουν την επιστολή αυτή στις αρχές του παγκόσμιου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για όσα είχαν προηγηθεί. Μέσα σ’ αυτή καταλογίζουν ευθύνες και στην ΕΠΟ, αλλά στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ για όλα αυτά τα διαιτητικά λάθη που έχουν συμβεί.

Σ’ αυτήν αναφέρονται και συγκεκριμένα παιχνίδι, όπως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ή το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τον ΟΦΗ στην Κρήτη, καθώς και παιχνίδια των ΑΕΚ (με ΟΦΗ εντός), ΠΑΟΚ (με Παναιτωλικό εκτός και τον Ατρόμητο εντός) και Παναθηναϊκού (με Αστέρα εντός), που δεν ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό. Φυσικά στο θέμα της Superleague 2 στέκεται στις διαιτησίες που αντιμετώπισε η δεύτερη ομάδα του Πειραιά κόντρα σε Αιγάλεω και Καλλιθέα, αλλά και σε άλλων ομάδων όπως της Κηφισιάς (με τον ΟΦ Ιεράπετρας). Μέσα στην επιστολή τονίζεται μάλιστα πως πρόκειται για διαιτητικά λάθη τα οποία αλλοιώνουν τα δύο πρωταθλήματα και ξεσηκώνουν τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τώρα την απάντηση των διεθνών Ομοσπονδιών και την αντίδρασή τους στην όλη κατάσταση που περιγράφεται στην επιστολή αυτή.

gazzetta.gr 

Διαβάστηκε 257 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.