Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  5:36 μμ
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 09:58

Μέλη της ΑΜΚΕ "Αγριωνίς Γαία" συναντήθηκαν με τον Μητροπολίτη Αιτωλ/νίας Δαμασκηνό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνάντηση  με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη  Αιτωλίας  και Ακαρνανίας  κ.κ. Δαμασκηνό  πραγματοποίησαν η πρόεδρος Βίκυ Αγγέλη και μέλη του Δ.Σ. της ΑΜΚΕ Αγριωνίς Γαία. 

Ο Σεβασμιότατος δέχτηκε με πολύ  χαρά το δώρο  που του προσέφεραν,  το ημερολόγιο του 2023, που εξέδωσε η ΑΜΚΕ και μάλιστα  έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον λέγοντας ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε κίνηση που θα έχει σχέση με την προβολή του τόπου. 

Παράλληλα ενημέρωσαν τον Σεβασμιότατο ότι προστίθενται να συμπεριλάβουν και τα μοναστήρια  που βρίσκονται  στα όρια του Δήμου Αγρινίου. 

Στις προθέσεις της ΑΜΚΕ είναι να αναδειχτούν οι Ιερές  Μονές , ώστε  να γίνουν πόλοι έλξης ως θρησκευτικοί προορισμοί.

Στο ίδιο μήκος κύματος  κινείται και η Μητρόπολη, σύμφωνα με τα όσα τους είπε  ο κ.κ. Δαμασκηνός και τους ζήτησε να πραγματοποιήσουν εκ νέου  συνάντηση ώστε να συζητήσουν προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

Διαβάστηκε 275 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.