Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  4:56 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 10:14

Συγκινούν οι ευχές του Αγρινιώτη διασώστη του ΕΚΑΒ, Βασίλη Καραμάνη από το ασθενοφόρα, «τις δικές τους εκκλησίες»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι παρεμβάσεις του πάνω στον κλάδο του και οι προτροπές του στους συμπολίτες πάνω σε ζητήματα υγείας και όχι μόνο κατά καιρούς έχουν βρει μεγάλη απόκριση και όχι άδικα.

Στην περίπτωση του Αγρινιώτη διασώστη του ΕΚΑΒ, Βασίλη Καραμάνη, δεν είναι μόνο η ουσία των αναφερομένων του αλλά και η βιωματικότητά τους. Εξ΄ου και η αποδοχή τους.

Το ευχετήριο μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα μιλά ξανά για την αγωνία αυτού και των συναδέλφων του στο ατελείωτο αγώνα τους για να σταθούν δίπλα μας, σώζοντας το δυνατόν περισσότερες ζωές. Δεν «έπαιξε» τυχαία άλλωστε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αναφέρει το μήνυμα του διασώστη στα social media:

«Από το ασθενοφόρα μας, τις δικές μας εκκλησίες όπου οι προσευχές είναι περισσότερο παθιασμένες από οπουδήποτε αλλού. Εδώ που οι χειραψίες είναι ζεστές και τα δάκρυα διαδέχονται τα χαμόγελα αισιοδοξίας και ανακούφισης, οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ, πάντα σε εγρήγορση για τον συμπολίτη μας, 24 ώρες το 24ώρο, σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ και ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ στα σπιτικά σας!

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΕΚΑΒ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».

karamanis 23 12 2022

agrinionews.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 548 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.