Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:08 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 00:19

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Βγάλαμε αρκετό φόβο, έχουμε μείνει οι... μισοί»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ τόνισε πως οι παίκτες του θα έπρεπε να είναι πιο τολμηροί, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση που έπρεπε να γίνει λόγω των πολλών απουσιών που έχουν προκύψει.

Μετά την ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου είπε στην Cosmote TV:

«Το γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους ήταν κομβικό. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα ως τότε. Θα έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα μεσοεπιθετικά. Βγάλαμε αρκετό φόβο. Οι τοποθετήσεις και η πίεση του ΠΑΟΚ δεν μας επέτρεπαν να παίξουμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο τολμηροί και να μην φοβόμαστε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Χάσαμε την ευκαιρία με τον Καρέλη να ισοφαρίσουμε. Έπρεπε να κάνουμε και διαχείριση λόγω των προβλημάτων. Είχαμε τον φόβο μην βγάλουμε κι άλλα προβλήματα γιατί έχουμε μείνει οι... μισοί. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι ως το τέλος, μέχρι το σημείο που δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ».

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε ένταση και σωστή νοοτροπία»
 
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε ευχαριστημένος από την ένταση και τη νοοτροπία των παικτών του στη νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε στην Cosmote TV μετά το 0-2 του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού:

«Είναι πάντα δύσκολο το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Είχαμε ένταση και σωστή νοοτροπία. Βρήκαμε τις ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ και κλειδώσαμε τη νίκη. Είχαμε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες από τον αντίπαλο. Γενικότερα ήταν μια νίκη που αξίζαμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.