Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:14 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 12:25

Παναιτωλικός: «Έκλεισε» τον Νιγηριανό Αφεέζ Νοσιρού για τα χαφ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tον Νιγηριανό μέσο Αφεέζ Νοσιρού «έκλεισε» ο Παναιτωλικός μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με το agriniara.gr που δημοσίευσε τη σχετική είδηση, πρόκειται για 24χρονο Νιγηριανό κεντρικό μέσο – «8άρι» – ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην χώρα του με τη φανέλα της Κβάρα Γιουνάιτεντ.

Τον ποδοσφαιριστή επέλεξαν οι συνεργάτες των νέων επενδυτών του Παναιτωλικού και έχουν «πέσει» υπογραφές, ενώ αναμένονται πλέον τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αφρικανού ποδοσφαιριστή στα «καναρίνια» από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Ο αθλητής έχει ύψος 1.80, διαθέτει ταχύτητα και αρκετά δυνατό σώμα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν και διακρίνεται κυρίως για τα χαρακτηριστικά του στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν υστερεί σε τεχνική κατάρτιση. Πρέπει να σημειωθεί ότι όλα τα χρόνια της καριέρας του αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Νιγηρίας και η φανέλα του Παναιτωλικού θα είναι η πρώτη που θα φορέσει στο εξωτερικό.

Σημειώνεται τέλος στην εθνική Νιγηρίας έκανε ντεμπούτο το περασμένο καλοκαίρι σε ένα φιλικό με την Κόστα Ρίκα, ενώ πλέον μετράει συνολικά τρεις συμμετοχές με το εθνόσημο.

Δείτε στιγμιότυπα από την ποδοσφαιρική δράση του Νοσιρού:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 212 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.