Σάββατο, 5η Οκτωμβρίου 2024  5:35 μμ
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 10:46

Επέστησε προσοχή και ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στους πολίτες ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στα μέτρα που έχει λάβει ενόψει της εορταστικής περιόδου αναφέρθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας, σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Αναφερόμενος στο ειδικό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει η αστυνομική διεύθυνση, αυξάνοντας τις περιπολίες της, κατέστησε σαφές ότι οι πολίτες πρέπει να αποφύγουν να χρησιμοποιούν τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης, προς αποφυγή κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρά μόνον αν συντρέχει ανάγκη.

«Αλκοόλ και οδήγηση δεν συμβαδίζουν. Να γλεντήσουμε, καλά θα κάνουμε, αλλά δεν οδηγούμε το αυτοκίνητό μας. Να μεριμνήσουμε κάποιος να μας πάει σπίτι μας με ασφάλεια», ανέφερε ακολούθως, δίνοντας το «στίγμα» που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι, σε μία εποχή που είθισται να προκαλούνται ατυχήματα και δυστυχήματα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι απαιτείται μεγάλη προσοχή σε περιπτώσεις απατών, ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών, υπερτονίζοντας την ανάγκη να ενημερώνουμε επαρκώς τους ηλικιωμένους.

Ευχήθηκε, τέλος, σε όλους τους πολίτες χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

 

Διαβάστηκε 314 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.