Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:00 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 22:30

Αγρίνιο: Όλοι μαζί το βράδυ στη Βανδή – Κοσμοπλημμύρα στην πλατεία Δημοκρατίας (video – εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κοσμοπλημμύρα στην πλατεία Δημοκρατίας για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή με διοργανωτή το Δήμο Αγρινίου, το βράδυ της Τετάρτης (21.12.22), λίγες μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Η κεντρική πλατεία της πόλης γέμισε από ανθρώπους κάθε ηλικίας, κυρίως νέες και νέους, που περιμένουν με ανυπομονησία την εμφάνιση της  δημοφιλούς τραγουδίστριας και show woman με την ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη πορεία στο σύγχρονο ελληνικό πεντάγραμμο.

Η αναμονή φαίνεται ότι άξιζε τον κόπο καθώς όταν η λαμπερή Δέσποινα Βανδή βγήκε στη σκηνή, το κοινό ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα.

Η μοναδική σκηνική παρουσία της σε συνδυασμό με τη δυνατή ερμηνεία γνωστών επιτυχιών «ξεσήκωσε» τον κόσμο.

Το επίκαιρο «Χριστούγεννα ήρθαν πάλι», το πιο αισθαντικό «Στα ’δωσα όλα» αλλά και το χορευτικό: «Ανάβεις φωτιές», περιλαμβάνονταν στο ρεπερτόριο της αγαπημένης ερμηνεύτριας και της ορχήστρας της.

Δείτε εικόνες και video από τη μεγάλη μουσική γιορτή στο Αγρίνιο:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 407 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 22:37
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.