Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 17:51

Θύρα 6 - Warriors: "Την Πέμπτη χρέος ΟΛΩΝ μας είναι να βρεθούμε στο ΚΛΟΥΒΙ και να πάρουμε την ΝΙΚΗ"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η μεγάλη και πρωτόγνωρη για όλους, διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας ξεκινούν και πάλι. Τα πράγματα για κάθε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, όμως, είναι αρκετά διαφορετικά με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες.
 
Είναι γεγονός πως με την έναρξη του 2ου γύρου του πρωταθλήματος μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, με την ευχή όλων οι εξελίξεις να ανεβάσουν επίπεδο το καμάρι της πόλης μας, διατηρώντας άρρηκτες τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου με τα οποία έχουν γαλουχήθει γενιές Αγρινιωτών από το 1926 μέχρι σήμερα. Μέχρι οι νέοι ιδιοκτήτες να πάρουν δημόσια θέση αναλύοντας το πλάνο τους για την επόμενη μέρα, δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά. Την Πέμπτη χρέος ΟΛΩΝ μας είναι να βρεθούμε στο ΚΛΟΥΒΙ και να πάρουμε την ΝΙΚΗ.
 
Ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός Τρίτη και Τετάρτη από τις 8:30 για εισιτήρια , οργάνωση και προπληρωμών για τις νέες ζακέτες.
 
Τιμή εισιτηρίου: 10 για μέλη, 15€ για μη μέλη.
Διαβάστηκε 910 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.