Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  2:57 πμ
 
wm small
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 15:12

Χάλκινο μετάλλιο για την Λάουρα Ροκοπάνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το αθλητικό μεγαλείο και η ευγενής άμιλλα σε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό facebook της Αγρινιώτισσας Λάουρας Ροκοπάνου, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας!

Η μεγάλη επιτυχία έφερε την σπουδαία στιγμή όπως την περιγράφει η ίδια η πρωταγωνίστρια:

“Όλο το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε μια φωτογραφία, είμαι χάλκινη 3η έχει τελειώσει ο ημιτελικός έχω χάσει από την κοπέλα που ήρθε μετά από 10 λεπτά να με αγκαλιάσει κλαίγοντας! Είχε παίξει τον πρώτο της αγώνα μαζί μου, αύριο στον τελικό θα είμαι εκεί και μέσα από την καρδιά μου θέλω να το πάρει, και τότε Σοφία μου που είχες χάσει και τώρα που κέρδισες είχαμε διδάξει τι είναι αθλητισμός μόνο με στο τετραγωνάκι μπουνιές, έξω ήθος έχεις και έχεις να δώσεις ακόμα, δεν ξέρω εάν θα είμαι εδώ και του χρόνου εάν θα έχω το κουράγιο, ξέρω όμως ότι κάτι έχω δώσει σε αυτό το άθλημα και το αξίζω που ζω όλη αυτή την αγάπη από όλους σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες αυτές της μέρες, πήρα τόση αγάπη που δεν πληρώνεται ούτε με το χρυσό”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.