Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:04 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 23:33

Παναιτωλικός: Σε «αχαρτογράφητα μεταγραφικά νερά», καθοριστική η ενίσχυση για την πορεία της ομάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε νέα εποχή έχει μπει ο Παναιτωλικός εδώ και μια εβδομάδα, με τους Καμίνσκι (πατέρα και υιό) να έχουν πάρει, ουσιαστικά, τα ηνία της αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Η μεταβίβαση του 90% των μετοχών του Παναιτωλικού από τον Φώτη Κωστούλα στους Καμίνσκι βρίσκεται υπό εξέταση από την ΕΕΑ, με την έγκριση της να θεωρείται δεδομένη.

Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, οι εκπρόσωποι των εν δυνάμει ιδιοκτητών έχουν αναλάβει τη μεταγραφική πολιτική για τη μεταγραφική περίοδο που είναι στα σκαριά.

Στο χειμερινό μεταγραφικό «παζάρι», λοιπόν, θα φανούν τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας διοίκησης. Η οικονομική επιφάνεια των Καμίνσκι έχει ανοίξει την όρεξη στον κόσμο της ομάδας για ηχηρές κινήσεις.

Στις πρώτες τους δηλώσεις, βέβαια, Καμίνσκι και Παναγιώτου ήταν αρκετά συγκρατημένοι. Βασικοί τους στόχοι η επένδυση στις υποδομές και στο τοπικό ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Αυτοί οι στόχοι, όμως, είναι μακροπρόθεσμοι. Στο «σήμερα», το ρόστερ του κόουτς Αναστασίου έχει κενά και ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, ειδικά μετά την φυγή Κορνέλιους και τους τραυματισμούς Μπακάκη-Μόρσεϊ-Ντουάρτε.

Το πώς θα κινηθεί η διοίκηση Καμίνσκι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες αυτές παραμένει άγνωστο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο συνεργάτης των Καμίνσκι, Γιώτης Παναγιώτου, αναμενεται να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα και εμπλοκή στα μεταγραφικά. Αυτή είναι και η πρώτη μεγάλη αλλαγή που παρατηρείται στη λειτουργία της αγρινιώτικης ΠΑΕ.

Και η αλλαγή αυτή δεν επιτρέπει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, να γίνουν ασφαλείς υποθέσεις για τις όποιες προσθαφαιρέσεις.

Όπως και να ‘χει, η ενίσχυση του αγρινιώτικου ρόστερ είναι καθοριστική και επιβεβλημένη. Ο αριθμός των μεταγραφών που θα γίνουν, αλλά και τα χρήματα που θα δαπανηθούν για αυτές «παίζονται»…

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 306 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 01:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.