Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:01 πμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 12:16

Με γκολ ο ημιτελικός Αργεντινή - Κροατία, ο Ολυμπιακός «λυγίζει» τη Φενέρμπαχτσε

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο πρώτος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία μαγνητίζει τα βλέμματα των φίλων του στοιχήματος. Στο μπάσκετ και το Ολυμπιακος Ευρωλιγκα πρόγραμμα, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την πρωτοπόρο (και «λαβωμένη») Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ ενώ ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Βαλένθια.

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Τρίτης (13/12).

101. Αργεντινή - Κροατία (21:00)

Ο πρώτος ημιτελικός στο Μουντιάλ είναι αυτός ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία. Η «Αλμπισελέστε» είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα από τα Βαλκάνια δεν χάνει μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς στο Κατάρ (1-4-0). Ο Λιονέλ Μέσι απέχει δύο βήματα από τη στιγμή που ονειρεύεται από όταν άρχισε το ποδόσφαιρο, θέλοντας να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά το 1986. Οι Κροάτες, πάντως, δείχνουν ότι η πορεία τους το 2018 στη Ρωσία δεν ήταν τυχαία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ για δεύτερη διαδοχική φορά. Αν και το ζευγάρι θεωρείται σφιχτό, το ματς μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2.20.

5471. Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (20:00)

Ματσάρα στο ΣΕΦ. Ο 3ος Ολυμπιακός (8-4) υποδέχεται την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε (10-2) και θέλει να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στη μία νίκη. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αμφίβολους τους Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μπλακ, αλλά ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας εξέφρασε την πίστη του πως θα αγωνιστούν. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα παραταχθεί χωρίς τον Αμερικανό σέντερ Μότλεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε, ενώ τραυματίας είναι από τα τέλη Νοεμβρίου ο σκόρερ Γουίλμπεκιν. Τέλος, δεν υπολογίζεται και ο φόργουορντ Πιερ. Ο Ολυμπιακός παίζει στην έδρα του και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη Φενέρ. Ποντάρισμα στον γηπεδούχο που μπορούν να καλύψουν και το χάντικαπ των 4,5 πόντων σε απόδοση 1.81.

5475. Βαλένθια - Παναθηναϊκός (21:45)

Ο Παναθηναϊκός έχει φέρει την επίδοσή του στην Ευρωλίγκα σε ισορροπία (6-6) και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες στη διοργάνωση. Η Βαλένθια έχει απολογισμό 5-6, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο θεσμό μετράει τέσσερις ήττες. Το μομέντουμ βρίσκεται στην πλευρά των πράσινων, αλλά η ισπανική ομάδα ψάχνει αντίδραση και έχει δύσκολο γήπεδο. Η έδρα διατηρεί τον πρώτο λόγο, αλλά επιλέγουμε ένα ειδικό στοίχημα αναφορικά με τον Κρις Τζόουνς. Αν παίξει, ο Αμερικανός γκαρντ της Βαλένθια δεν θα πιεστεί μετά τον τραυματισμό του. Ποντάρισμα στο Under 25:00 λεπτά συμμετοχής του Τζόουνς σε απόδοση 1.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 259 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.