Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:48 πμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 23:09

Ο σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλιού τιμήθηκε σε εκδήλωση αφιερωμένη στον εθελοντισμό (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στο περιστύλιο του Σ.Ε.Φ. η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ, επ’ ευκαιρίας της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντισμού που ήταν αφιερωμένη στους εθελοντές που υπηρετούν τον πολιτισμό και τιμήθηκαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Περιφέρειας Αττικής.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νίας «Αξέχαστες Πατρίδες» που τιμήθηκε για το έργο του. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Θεοφάνης Κοντοχρήστος απεύθυνε χαιρετισμό αναφερόμενος στην πορεία του συλλόγου, υπηρετώντας τον εθελοντισμό και τη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Πόντου. Η γραμματέας του συλλόγου Άννα Μαρία Προκοπίδου έκανε την παρουσίαση ενός ποντιακού εδέσματος, του τανωμένου σορβά, όπου επισήμανε τον τρόπο παρασκευής αλλά και τα οφέλη που προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ένα ημερολόγιο του συλλόγου προσφέρθηκε ως αναμνηστικό δώρο στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 450 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.