Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:54 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 18:23

Κυρίαρχες με… «εφτάρα» στην πρεμιέρα τους οι γυναίκες του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι γυναίκες του Παναιτωλικού ξεκίνησαν με εφτάρα! Η ομάδα του Αλέξανδρου Ρήγα απέναντι στους Πρίγκιπες ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 7-0 το μεσημέρι της Κυριακής στο Emileon.

Ξεκίνησαν δυναμικά και απώλεσαν εξαιρετική στιγμή με την Καραπάνου στο 12′. Στο 19′ η Σιαπλαούρα άνοιξε το σκορ, με την Καραπάνου να χάνει νέα μεγάλη στιγμή στο 20′. Η Φ. Παπαδημητρίου διπλασίασε τα τέρματα του Παναιτωλικού στο 25′ και στο 31′ έκανε το 3-0.

Από ασσίστ της Φεγγούλη στο 52′ η Σιαπλαούρα με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 63′ της αναμέτρησης οι Πρίγκιπες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής.

Στο 70′ η Καραπάνου βρήκε το γκολ που άξιζε για το 5-0 ενώ στο 73′ η Κ. Παπαδημητρίου σκόραρε κι αυτή για το 6-0. Η Κοτρότσου σημάδεψε το δοκάρι στο 75′ ενώ το τελικό 7-0 διαμόρφωσε κάνοντας χατ τρικ η Σιαπλαούρα στο 82′.

Η αρχική ενδεκάδα: Βασιλείου, Σιορίκη, Κικίδη, Τραυλού, Αντωνοπούλου, Παπαδημητρίου Φ., Παπαδημητρίου Κ., Μόσιου, Φεγγούλη, Σιαπλαούρα, Καραπάνου

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 296 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.