Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:07 μμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 17:31

Παναιτωλικός: Ισόπαλο το φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χωρίς νικητή έληξε η σημερινή (10/12) φιλική αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, ύστερα από ένα ωραίο ματς, κυρίως μέχρι το 60′, όπου αμφότερες έδειξαν διάθεση και όρεξη.

Μάλιστα η αναμέτρηση διεξήχθη υπό το βλέμμα των Μίκαελ και Μάτσιεκ Καμίνσκι, νέων ιδιοκτητών των γηπεδούχων.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Μαλή, Λάρσον, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Φλόρες, Ξενιτίδη, Κολοβό στον άξονα, τους Νταγκό, Μόρσεϊ στα άκρα και τον Πέδρο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον Παπαδόπουλο στο τέρμα, τους Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Τασουλή στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο και τους Κρέσπι, Σίτο, Τιλίκα πίσω από τον Μπαράλες.

Τα «καναρίνια» μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά, κέρδισαν κάποιες στατικές μπάλες γύρω από τα καρέ των Αρκάδων και τελικά άνοιξαν με όμορφο τρόπο το σκορ στο 19′ με τον Νταγκό, όταν ο Μόρσεϊ «πάτησε» στα αντίπαλα καρέ, γύρισε στον Κολοβό που «έστρωσε» στον Ξενιτίδη που ναι μεν δεν βρήκε την μπάλα όμως ο 25χρονος που βρίσκονταν εκεί «έπιασε» ένα φοβερό σουτ και την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Αστέρας όμως «απάντησε» άμεσα με τον Μουνάφο στο 24′, ωστόσο ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που «φλέρταρε» ξανά με το γκολ όταν στο 29′ και ύστερα από σέντρα του Νταγκό ο Πέδρο πήρε την κεφαλιά-ψαράκι αλλά η μπάλα πέρασε «ξυστά» από το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Αμέσως μετά ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων να απολέσουν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ανέστης είπε «όχι» στην τεράστια διπλή ευκαιρία των Ιγκλέσιας, Μπαράλες (σουτ και πλασέ εξ’ επαφής αντίστοιχα) και το ματς ήταν πολύ όμορφο, με ρυθμό.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν στον κενό χωρό, έψαχναν το τρανζίσιον και στο 50′ ο Μόρσεϊ απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά αστόχησε στο τετ α τετ του με τον Σγουρή που υπερασπίζονταν πλέον την εστία του Αστέρα, ενώ αμέσως μετά ο 25χρονος ακραίος τραυματίστηκε μεταξύ ώμου και κλείδας και ζήτησε αλλαγή.

Με την πάροδο του χρόνου υπήρξαν εκατέρωθεν αλλαγές αλλά και δοκιμές (π.χ. Αναστασίου και Μεταξάς έπαιξαν και 4-4-2), ενώ στο 74′ ήταν η σειρά του Ριέρα των φιλοξενουμένων να ζητήσει αλλαγή λόγω προβλήματος που έδειξε να αντιμετωπίζει στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο του.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι και έτσι Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 1-1.

Για τα «καναρίνια» έπαιξαν και οι Μλάντεν, Καρέλης, Βαρόνε, Μάρτενσον, Τσιγγάρας, Αποστολάκη, Νικολάου και Αναστασόπουλος.
Για τους Αρκάδες αγωνίστηκαν και οι Σγουρής, Γκαρντάβσκι, Άλβαρες, , Αντζουλάς, Μπερτόγλιο, Ντομίνγκεθ, Κανελλόπουλος, Προύντζος, Ριέρα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστηκε 256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.