Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:52 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 23:30

ΓΕΑ για Φώτη Κωστούλα: «Το θετικό του αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην ιστορία του Παναιτωλικού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Το θετικό του αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην ιστορία του Παναιτωλικό» αναφέρει σε ανάρτηση της η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου για τον επί 17 ετών ιδιοκτήτη του συλλόγου, Φώτη Κωστούλα ,ε αφορμή τη μεταβίβαση των μετοχών του στο   Μάτσιεκ Καμίνσκι.

«Ο Φώτης Κωστούλας αποχωρεί, έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα, που ανέβασαν κυριολεκτικά επίπεδο τον Τίτορμο, το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία!», σημειώνει η ΓΕΑ.

Αναλυτικά:

Έπειτα από 17 συναπτά έτη στο τιμόνι του Παναιτωλικού, ο Φώτης Κωστούλας αποχωρεί, έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα, που ανέβασαν κυριολεκτικά επίπεδο τον Τίτορμο, το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία!

Το θετικό του αποτύπωμα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην ιστορία του Παναιτωλικού, τόσο για το χρονικό διάστημα που τον διοίκησε, όσο και για τη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης στην επόμενη μέρα. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 267 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.