Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:50 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 15:02

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά 400 χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Αγρίνιο – Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πλούσιο και φέτος το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου που περιλαμβάνει εκδηλώσεις για κάθε προτίμηση, με κορυφαία τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στις 21 Δεκεμβρίου.

Μετά τη σταδιακή τοποθέτηση και φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων στολιδιών στο κέντρο του Αγρινίου, αλλά και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και είναι σε εξέλιξη ακόμη ο Δήμος Αγρινίου και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού προετοίμασαν  ένα ευχάριστο και εντυπωσιακό πρόγραμμα προσαρμοσμένο, ως είθισται, στο γιορτινό κλίμα της εποχής και στο «πλαίσιο» τα Χριστούγεννα να είναι μια γιορτή για τα παιδιά και τους εφήβους, αλλά που να μπορούν να απολαύσουν ευχαριστηθούν και οι ενήλικες!

Η «έκπληξη» ανέκαθεν την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν η μεγάλη συναυλία που φέτος θα γίνει στην πλατεία Δημοκρατίας με την Δέσποινα Βανδή!

Εκτός από το σημαντικό αυτό event στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ο Δήμος Αγρινίου έχει ήδη προγραμματίσει περισσότερες από 400 εκδηλώσεις θεατρικές, μουσικές, πολιτιστικού ενδιαφέροντος και κυρίως εκδηλώσεις με κοινωνικό πρόσημο!

Επιπλέον, για ακόμη μια φορά ο Δήμος Αγρινίου θα εκπλήξει τους δημότες του, καθώς στις 18/12/22 θα πραγματοποιήσει το πρώτο Τουρνουά Παγκορασίδων στο κλειστό της Αερογέφυρας με την συμμετοχή περισσότερων από 200 αθλητριών από όμορους δήμους και νομούς! Η διοργάνωση αυτή θα διεξαχθεί με την συνεργασία του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρων των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης, όπως αντίστοιχο θα είναι το ενδιαφέρων τους για το Santa Run που έχει προγραμματιστεί για τις 29/12 και οι εκτιμήσεις είναι πως οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο!

Ακόμη, το τρενάκι, που κάθε φορά εντυπωσιάζει και οι Αγρινιώτισσες και οι Αγρινιώτες το αναμένουν με χαρά και προσδοκία αναμένεται να κυκλοφορεί στους δρόμους του Αγρινίου από την ερχόμενη εβδομάδα!

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού Ευθύμιος Γρίβας και ο Αντιπρόεδρος του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αγρινίου Κώστας Καραγιώργος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 08/12/22 εκτός από την γνωστοποίηση του πλούσιου προγράμματος του Δήμου ευχήθηκαν να χαρούμε να Χριστούγεννα με υγεία!

Ο καθένας εξ αυτών μίλησε για τις αρμοδιότητές του και τον συντονισμό που υπήρξε ώστε να υπάρχει το κατάλληλο αποτέλεσμα ώστε ο Δήμος Αγρινίου να είναι στο κλίμα των Χριστουγέννων και όλοι οι δημότες και οι επισκέπτες του να αισθάνονται ευφορία και χαρά, ενώ όλοι να μπορούν συνάμα να έχουν και να απολαύσουν αυτό που επιθυμούν και ενδιαφέρονται.

Ο κ. Καραγιώργος αναφέρθηκε στην διοργάνωση Santa Run, την οποία πραγματοποιεί ο Φιλαθλητικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Δήμου Αγρινίου.

Τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν και επιπλέον παιχνίδια για τα παιδιά και σε άλλα σημεία της πόλης όπως λ.χ. στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου στην πλατεία Παναγοπούλου (Σιντριβάνι).

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 399 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 17:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.