Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  11:41 μμ
Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 17:26

Χάντμπολ γυναικών: Εθνική και Παναιτωλικός στην πλατεία πριν το φιλικό (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του φιλικού αγώνα χειροσφαίρισης γυναικών μεταξύ του Παναιτωλικού και της Εθνικής Ελλάδος που θα διεξαχθεί απόψε στις 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο και με αφορμή και την τελετή λήξης των τμημάτων, έλαβαν χώρα σήμερα το πρωί δράσεις στην πλατεία Δημοκρατίας με τη συμμετοχή των αθλητριών της Εθνικής καθώς και αθλητών και αθλητριών του Παναιτωλικού.

Σε ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί στην πλατεία, γίνονταν ενημέρωση για το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, τα τμήματα και τις ακαδημίες του συλλόγου.
Η αφόρητη ζέστη δεν επέτρεψε στις παίκτριες των δύο ομάδων να κάνουν επίδειξη του αθλήματος της χειροσφαίρισης, ωστόσο για λίγη ώρα το έπραξαν οι παίκτριες του Παναιτωλικού που βρέθηκαν πρώτες στην πλατεία, εντυπωσιάζοντας όσους παρακολούθησαν.

«Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα του Αγρινίου και από τη διοίκηση και από τους προπονητές. Στην Α1 θα είναι τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα, αλλά αυτό ο Παναιτωλικός το γνωρίζει και νομίζω ότι κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις , ώστε με τη βοήθεια της πόλης, να έχουν μια πολύ καλή χρονιά και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο για την φετινή περίοδο», ανέφερε ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών Μενέλαος Δανήλος.

«Για εμάς είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στην Περιφέρεια, η οποία πάντα είναι πιο δυνατή στο handball. Η χειροσφαίριση είναι άθλημα που ταιριάζει σε όλους. Σήμερα στο Αγρίνιο τιμούμε την ομάδα που ανέβηκε στην Α1 και βέβαια προετοιμάζουμε έτσι και τις εθνικές ομάδες μας, γυναικών και νεανίδων», σχολίασε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος των Εθνικών Ομάδων Γυναικών, μέλος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

«Τη σημερινή ημέρα την έχουμε εντάξει στις εκδηλώσεις για τα 90 χρόνια του Παναιτωλικού και για να συγχαρούμε φυσικά έτσι την ομάδα μας που ανέβηκε στην Α1 κατηγορία. Ο Παναιτωλικός μπήκε στο άθλημα αυτό για να μείνει!Η σημερινή ημέρα είναι γιορτή για το Αγρίνιο» είπε ο Παναγιώτης Στεργίου,πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, καλώντας παράλληλα τον κόσμο του Αγρινίου να στηρίξει με την παρουσία του τους φιλικούς αγώνες

Ο Γιώργος Ραμμόπουλος, προπονητής της γυναικείας ομάδας χαντμπολ του Παναιτωλικού τόνισε πως «η παρουσία των εθνικών είναι μεγάλη τιμή για τον Παναιτωλικό».
Σημειωτέον πως το πρόγραμμα προβλέπει, πέραν του σημερινού αγώνα, αύριο Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 10.00-12.00π.μ. φιλικό μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος Γυναικών και της Εθνικής Ελλάδος Νεανίδων στο ΔΑΚ.

 

DSCN3162

DSCN3163

DSCN3167

DSCN3169

DSCN3171

DSCN3173

DSCN3175

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1795 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News