Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  10:30 μμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 19:24

Η θεατρική κωμωδία "ΞΕ...ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" απο το Ανοικτό Θέατρο Αγρινίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο (Κυρ 8/1/2023 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΞΕ…ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Μας το ζητήσατε και το ξαναπαίζουμε!

Μετά την πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα του στις 29/9/22 στο Ελληνίς,  το ‘’Ξε…μένουμε Σπίτι’’ έρχεται ξανά κοντά στους φίλους που μας το ζήτησαν, αυτή τη φορά στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, στο συντριβάνι την Κυριακή 8/1/23 και ώρα 18:30.

Πρόκειται για μια σύγχρονη θεατρική κωμωδία που γράφτηκε στο ξεκίνημα της πρώτης καραντίνας και με πολύ κέφι και χιούμορ περνάνε επί σκηνής, όλα αυτά τα ευτράπελα που ζήσαμε…

Η δομή του έργου κινείται στα όρια της μαύρης κωμωδίας, της αρχαίας τραγωδίας και της σύγχρονης οικογενειακής σάτιρας. Η πλοκή του έργου και οι διάλογοι είναι ευρηματικοί οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη και τελικά βγάζουν άφθονο και αβίαστο γέλιο. Οι θεατές μπαίνουν πολλές φορές στις θέσεις των ηθοποιών και γίνονται συμπρωταγωνιστές, αφού το έργο γράφτηκε για τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί με τη σειρά εμφάνισης: Αριστοτέλης Χατζηδέλιος, Γεωργία Τριανταφύλλου, Ανδρέας Μουντούρης, Κατερίνα Κουτσικάκη, Δώρα Μανίκα, Γρηγόρης Χατζηδέλιος και Θανάσης Παπασπύρου. Φιλική συμμετοχή ο Παναγιώτης Σιάτρας.

Κείμενα-σκηνοθεσία: Λάζαρος Τσόλκας. Σκηνικά-κοστούμια: Ομάδα ΑΝ.ΘΕ.Α.

Οι επόμενες παραστάσεις θα δοθούν την Άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 εκτός Αγρινίου, γι αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να κάνουν έγκαιρα κράτηση θέσεων, καθώς θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για τις κρατήσεις κάντε κλικ εδώ: www.opentheater.gr

Διαβάστηκε 293 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 20:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.