Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:08 πμ
 
wm small
Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 14:36

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας στον Κοκκινόλογγο Σαργιάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια γιορτάστηκε και φέτος η μεγάλη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας στον Κοκκινόλογγο  Σαργιαδας.
 
Χθες πραγματοποιήθηκε πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας.
 
Σήμερα από νωρίς πολλοί πιστοί ανηφόρισαν στον πανέμορφο Ιερό Ναό ώστε να προσκυνήσουν την Ιερή εικόνα της Αγίας Βαρβάρας. Τελέστηκε Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία απο τον Αρχιερατικό Επίτροπο π. Σαβελωνα Παναγιώτη με συλλειτουργούντα τον π. Σαβελωνα Κωνσταντίνο. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος, ο οποίος αφού ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή  αναφέρθηκε στον Βίο της Αγίας Βαρβάρας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σαργιαδας παρέδωσε ένα μικρό συμβολικό ποσό για την κάλυψη των αναγκών του Ναού.
 
Μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν σε όλους τους πιστούς γλυκίσματα και αναψυκτικά προσφορά του Συλλόγου μας.
Διαβάστηκε 551 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.