Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 23:12

Ο Δήμος Αγρινίου βάζει απινιδωτές στα γήπεδά του - Συγχαίρει η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην προμήθεια αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου, τους οποίους θα τοποθετήσει σε όλα τα γήπεδά του.

Θα βρίσκονται εκεί κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων των ερασιτεχνικών (και όχι μόνο) πρωταθλημάτων.

Η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον Δήμο Αγρινίου. Πληροφορεί ότι θα εκπαιδευτούν στη χρήση των απινιδωτών όλοι οι νοσηλευτές της. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι στην παρουσίασή τους κρίνεται απαραίτητη η παρουσία εκπροσώπων των σωματείων

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας:

Ενημερώνουμε τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Δήμου Αγρινίου ότι την Παρασκευή 02/12/2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (κτήριο πρώην Τράπεζας Ελλάδας) θα γίνει παρουσίαση των απινιδωτών που προμηθεύτηκε η Δ/νση Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου. Θα βρίσκονται σε όλα τα γήπεδα του Δήμου κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επίσης θα γίνει εκπαίδευση στην χρήση των απινιδωτών στους νοσηλευτές της ΕΠΣ Αιτ/νίας που ορίζονται στους αγώνες.

Η παρουσία ενός εκπροσώπου και του προπονητή από κάθε σωματείο του Δήμου Αγρινίου κρίνεται απαραίτητη καθώς επίσης και ο νοσηλευτής του σωματείου εάν ορίζεται στους αγώνες με ευθύνη του.

Ως η Ποδοσφαιρική Αρχή του Νομού συγχαίρουμε τον Δήμο Αγρινίου για την σπουδαία αυτή ενέργεια. Θα συνεισφέρει στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και των μελών των σωματείων κατά την διάρκεια των αγώνων. Ελπίζουμε να ακολουθηθεί και από τους άλλους δήμους του Νομού μας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 293 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.