Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 00:16

Παναιτωλικός: Ο Τίτορμος στον Γκεόργκε Χάτζι και αναμνηστικά δώρα στον Βλαντ Μοράρ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Κωνστάντζα της Ρουμανίας ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε νικηφόρα την Φαρούλ, στον μεταξύ τους φιλικό αγώνα, σε ένα ταξίδι χρήσιμο από πλευράς ποδοσφαιρικών συμπερασμάτων αλλά και από άποψη συλλογής εμπειριών εκτός των ελληνικών συνόρων.

Οι άνθρωποι της Φαρούλ παρέθεσαν δείπνο στους ανθρώπους του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο του οποίου η αγρινιώτικη ΠΑΕ, την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μάκης Μπελεβώνης, το μέλος του ΔΣ, Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής, Μάκης Μπελεβώνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Πάνος Στεργίου και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, προσέφεραν στον σπουδαίο παλαίμαχο Ρουμάνο και ιθύνοντα νου της ομάδας της Κωνστάντζας, Γκεόργκε Χάτζι, ένα αγαλματίδιο με το έμβλημα της ομάδας: τον μυθικό Αιτωλό, Τίτορμο!

Επίσης την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνωστούς και φίλους είχε σήμερα ο Βλαντ Μοράρ, καθώς ο Ρουμάνος φορ που έχει παίξει με επιτυχία στον Παναιτωλικό αγωνίζεται πλέον στη Φαρούλ, την οποία τα «καναρίνια» κέρδισαν 2-1 στο μεταξύ τους φιλικό.

Ο «κάπτεν» Αλέξανδρος Μαλής έδωσε πριν τη σέντρα αναμνηστικά και δώρα στον 29χρονο στράικερ και του… θύμισε το «κυανοκίτρινο» παρελθόν του.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.