Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:09 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 23:44

CROSSON - single "Stop Pretending That You Love Me" από το άλμπουμ 'Ready, Aim.. Rock!!'

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

“Stop Pretending That You Love Me” 

(Δείτετο Official Music Video εδώ

 

 

Οι Crosson φέρνουν ξανά τη χαρά στο Rock n' roll

Οι Αυστραλοί Theatrical Glam Rockers Crosson παρουσιάζουν τη χαρούμενη πλευρά τους με το νέο τους single και video "Stop Pretending That You Love Me", ένα τραγούδι που με το πολύ πιασάρικο ρεφρέν του θα σας μείνει στο μυαλό για πολλές μέρες μετά την πρώτη ακρόαση.

Το video είναι σε σκηνοθεσία του Lord Tim από τους Lord ενώ έχει ως πρωταγωνιστές την πανέμορφη ηθοποιό και μοντέλο με καταγωγή από τη Ναμίμπια και την Αυστραλία Verna Amy McIune και τον ανερχόμενο κωμικό Miles Boland, οι οποίοι μπλέκονται σε ένα πολύ αστείο ερωτικό τρίγωνο που λαμβάνει χώρα κατά την διάρκεια μιας πρόβας των Crosson.

Το "Stop Pretending That You Love Me" είναι το τρίτο video και single από το ολοκαίνουργιο άλμπουμ των Crosson "Ready Aim... Rock!!", η μίξη του οποίου έγινε από τον Duane Baron που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Motley Crue, Ozzy Osborne και Poison, ενώ το mastering από τον Dave Donnelly, που έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Aerosmith, KISS και Cher.

" This album rocks like hell! (My Revelations / Germany)

"I was blown away"  (Fireworks Magazine /  UK)

"An onslaught of pure glam / hair metal"  (Rockallica / Greece)

"Australian glam metal doesn’t come better than CROSSON" ( Heavy Magazine / Australia)

Οι Crosson θα παρουσιάσουν live στην Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2023 το πολύ δυνατό θεατρικό stage show τους συμμετέχοντας στο GlamFest 2023 μαζί με τους Faster Pussycat, Wednesday 19, Eclipse, Nuff Z' Nuff, Pretty Boy Floyd και Sisters Doll.

Το άλμπουμ "Ready, Aim... Rock!!" είναι διαθέσιμο για streaming και downloading σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, και σε cd σε αυτό το link: https://crosson.hearnow.com

Official links 

www.crosson.com.au

www.facebook.com/crossonrock

www.youtube.com/crossonrock


Διαβάστηκε 367 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 00:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.