Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:43 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 14:56

Ευχαριστήριο για διάθεση ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών στο 1ο ΚΔΑΠ  Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Δήμαρχος, Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Πολιτισμού, Παντελής Καρατσόλης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελoύς, ο Διευθυντής και το προσωπικό του 1ου ΚΔΑΠ Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ειρήνη Τριανταφύλλου», ευχαριστούν θερμά την Alpha Bank και ιδιαίτερα το Κατάστημα Μεσολογγίου για την δωρεά προς το 1ο ΚΔΑΠ «Ειρήνη Τριανταφύλλου» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και εκτυπωτές!   

Η πράξη αυτή θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην προσπάθεια που γίνεται για αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του 1ου ΚΔΑΠ «Ειρήνη Τριανταφύλλου» και την δημιουργία εργαστηρίου πληροφορικής, με σκοπό την ποιοτικότερη εκπαίδευση και απασχόληση των ωφελούμενων παιδιών και αποδεικνύει έμπρακτα στην τοπική κοινωνία της πόλης του Μεσολογγίου τα οφέλη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η συμβολή του Διευθυντή και του προσωπικού του Καταστήματος Μεσολογγίου ήταν καθοριστική και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!  

Διαβάστηκε 182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.