Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:15 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 19:14

Το ημερολόγιο της «ΑΜΚΕ Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Αγρινίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έτοιμο προς διάθεση στο κοινό είναι το Ετήσιο πολύχρωμο ημερολόγιο που δημιούργησε με πολλή φαντασία η ΑΜΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ,
στα πλαίσια των ενεργειών της για την οικονομική ενίσχυση της Εταιρίας.

Με γνώμονα την τουριστική και πολιτιστική ανάδειξη των περιοχών του Δήμου μας, μία μεγάλη ομάδα μελών της εργάσθηκε ακούραστα εθελοντικά για να ετοιμάσουν ένα «πολύχρωμο» και μαγικό «ετήσιο ταξίδι» του 2023.

Σε κάθε μήνα του αναδεικνύεται και μια ονειρεμένη περιοχή του Δήμου Αγρινίου, φωτογραφημένη με επαγγελματισμό και φρεσκάδα.

Το ημερολόγιο κυκλοφορεί από σήμερα 21/11/2022 και μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα μέλη των Πολιτιστικών & Αθλητικών Συλλόγων της ΑΜΚΕ ή στο “cafe Βελισσάριος” (Πλατεία 28ης-Καραπανέικα) διατίθεται σε δύο μορφές :Τοίχου (€ 5) και επιτραπέζιο (€ 7).

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.