Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:29 μμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 11:13

Το “κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού” γέμισε γρίφους το Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξεκίνησε από το Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο το “κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού” που διοργανώνεται και φέτος από την Γ.Ε. Αγρινίου με την αρωγή του δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας.

Πρόκειται για το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων που πλέον έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση της πόλης εδώ και χρόνια, συνδυάζοντας τις δοκιμασίες και τους γρίφους με την κοινωνικότητα, την ιστορία και την αυτογνωσία και την άθληση. Αύριο, υπενθυμίζεται ότι θα διεξαχθεί ο αγώνας “Τρέχω, βαδίζω, Ποδηλατώ στην πόλη μου” στο κέντρο της πόλης με αφετηρία στις 11 το πρωί την πλατεία Δημοκρατίας.

Το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» πραγματοποιείται για 4η φορά και υπάρχει ειδική κατηγορία (παιδικό) διαγωνιζομένων ομάδων για παιδιά από Γ΄ Δημοτικού έως και ΣΤ΄ Δημοτικού που θα κληθούν να λύσουν γρίφους με θεματολογία από τους Μύθους του Αισώπου. Στη 2η κατηγορία (Γυμνάσιο-Λύκειο-Ενήλικες) συμμετέχουν ομάδες αποτελούμενες από 3 έως 8 μέλη, σε ένα παιχνίδι γρίφων, δοκιμασιών, εξυπνάδας, ταχύτητας και τύχης, που θα διαδραματιστεί στην πόλη του Αγρινίου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ιστορικά στοιχεία της περιοχής.

Κυνήγι

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.