Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:16 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 19:47

«Εδώ έχουν προτεραιότητα οι έφιπποι» : Stand up comedy παράσταση στο Παπαστράτειο Μέγαρο (Κυρ 27/11/2022 21:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τίτλος: Εδώ έχουν προτεραιότητα οι έφιπποι
Χώρος:  Παπαστράτειο Μέγαρο
Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση: www.viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/edo-exoun-proteraiotita-oi-efippoi-periodeia/ )

Η stand up comedy παράσταση με τίτλο «Εδώ έχουν προτεραιότητα οι έφιπποι» είναι η καινούρια δουλειά του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Μαθιουδάκη.
Αυτό είναι ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Ειλικρινά, δεν έχουμε να σας πούμε τίποτα άλλο.

Τα υπόλοιπα τα γράφει η αφίσα.
Άλλωστε, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ σε stand up comedy παράσταση δεν διάβασε το δελτίο τύπου. ΠΟΤΕ! Και καλά έκανε αν θέλετε την γνώμη μας.Ακόμα και εσύ που το διαβάζεις τώρα, κατά λάθος το διαβάζεις. Αποφεύγεις να κάνεις κάτι που έχει σημασία και διαβάζεις αυτό.
Τι να διαβάσεις; Πάντα γράφει κάτι ράντομ πληροφορίες τύπου «τρένα, χαζοί γείτονες, γάτοι, σέξι θείες» κτλ. Χεστήκαμε.
Αν ήταν στοιχειωδώς ειλικρινές θα έγραφε «οι ίδιοι κωμικοί που βλέπετε τόσο καιρό, με καινούρια κείμενα, απλά πιο γερασμένοι»
Δεν υπάρχει πιο μάταιη δουλειά σε μία παράσταση stand up από το δελτίο τύπου.

Στην κλίμακα της ματαιότητας πάει:
Μύθος του Σίσυφου < Περίπατος Πανεπιστημίου < Δελτίο τύπου stand up comedy Ας κρατήσουμε λοιπόν ενός λεπτού σιγή για όλους αυτούς τους ανθρώπους στον τομέα επικοινωνίας που βασανίστηκαν και έσπασαν το κεφάλι τους για να γράψουν ένα δελτίο τύπου -για μία παράσταση που δεν ήταν καν αντάξια του- και μετά χάθηκε στα άδυτα της ιστορίας. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………… (οι περισσότεροι εδώ θα το έκοβαν, αλλά εμείς θα το τηρήσουμε όλο) ……………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ……………………..…………………………………………………………………………(λίγο ακόμα θέλει)……………… ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. Τέλος. Σας περιμένουμε.

agrinioculture.gr

 

Διαβάστηκε 299 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 19:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.