Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:50 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 17:54

Σασμός: Η Θοδώρα ζητά εξηγήσεις από τον Λευτέρη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στον «Σασμό» στις 21:00 και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Η Θοδώρα ζητά εξηγήσεις από τον Λευτέρη, ενώ o Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου. Ακόμα, η Καλλιόπη ξεκινά τις απειλές της, επειδή τα κτήματά τους περάσανε στα χέρια των Βρουλάκηδων

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του Σταύρου, που έχει δει το περιστατικό με την Αργυρώ και τον Αστέρη στο αεροδρόμιο. Την ίδια στιγμή, οργισμένη είναι και η Καλλιόπη, που απειλεί Θεούς και δαίμονες που τα κτήματά τους περάσανε στα χέρια των Βρουλάκηδων.

Παράλληλα επικρατεί ανησυχία μετά την αδιαθεσία της γιαγιάς και η Αργυρώ με την Άσπα αναρωτιούνται τι συμβαίνει, ενώ η Μαρίνα είναι συντετριμμένη με τις αποκαλύψεις της γιαγιάς και ο Αντώνης προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Θοδώρα ζητά εξηγήσεις από τον Λευτέρη.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 433 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.