Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:39 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 14:29

Πότε ξεκινά η λειτουργία εφαρμογής ΑΑΔΕ για τη συμβολαιακή γεωργία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι παραγωγοί θα έχουν μείωση του φόρου εισοδήματος κατά 50% ήδη από το φορολογικό έτος 2022.

Σε παραγωγική λειτουργία θα τεθεί - την πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου -η εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για την υποβολή των στοιχείων των συμφωνητικών συμβολαιακής γεωργίας από παραγωγούς, οι οποίοι πωλούν το 75% των προϊόντων τους σε συγκεκριμένη επιχείρηση-αγοραστή.

Με τη διαδικασία αυτή, οι παραγωγοί θα έχουν μείωση του φόρου εισοδήματος κατά 50% ήδη από το φορολογικό έτος 2022.

«Το υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ εργάζονται από κοινού για τη δημιουργία μιας απλής και εύχρηστης εφαρμογής, που θα διευκολύνει τους φορολογούμενους στην υποβολή των απαιτούμενων στοιχείων και, τελικώς, στη χορήγηση του σχετικού ευεργετήματος», επισημαίνει η ΑΑΔΕ σε ανακοίνωσή της.

Για τον σκοπό αυτό, θα δοθεί επαρκής χρόνος στους φορολογούμενους για την εκπλήρωση των σχετικών τους υποχρεώσεων και την υποβολή των στοιχείων των συμφωνητικών.

Διαβάστηκε 298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία