Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:37 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 10:13

Ραγιαδισμός νότιων περιχώρων του Αγρινίου;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

1.- Είδαμε στα μισά του μήνα Νοέμβρη 2022 να έρχεται κλιμάκιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης  στην Αιτωλ/νία με επικεφαλής τον ίδιο τον κ. Υπουργό, να περιοδεύει και να συνεδριάζει στο Μεσολόγγι καταγράφοντας τα προβλήματα σχετικά με την λειτουργικότητα της Δικαιοσύνης στον τόπο μας.

2.- Θα περίμενα ως προβληματιζόμενος πολίτης να ιδώ να συρρέουν για συνάντηση με τον κ. Υπουργό που ήλθε και στο Αγρίνιο φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως είναι οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Αγγελοκάστρου, Αρακύνθου και Μακρυνείας (είναι μια εικοσαριά) και απευθυνόμενοι στον κ. Υπουργό να του ειπούν: α) δεν συμβαίνει πουθενά στην Ελλάδα κάτοικοι μεγάλου Δήμου όπως είναι του Αγρινίου να υπάγονται Εισαγγελικά και Δικαστικά σε άλλη μακρινότερη και μικρότερη πόλη πράγμα το οποίο συμβαίνει σε μας, β) είμαστε πολύ κοντά στο Αγρίνιο που είναι η πόλη με την οποία εξυπηρετούμαστε και με αστική συγκοινωνία και σίγουρα σε ασυγκρίτως μικρότερη απόσταση απ’ ότι απέχουμε με το Μεσολόγγι, με αποτέλεσμα να μας κοστίζει αυτό σε χρόνο και σε χρήμα κάθε φορά που αναγκαζόμαστε να μεταβαίνουμε εκεί, γ) απαιτούμε να μας υπαγάγετε αμέσως με μια τροπολογία στον τόπο των συμφερόντων μας ώστε να παύσουμε να ταλαιπωρούμαστε και να αιμορραγούμε οικονομικά.

3.- Είδε κανένας τέτοια κίνηση; δεν νομίζω. Γιατί άραγε; μήπως είναι παράλογα αυτά που γράφω; μήπως οι κάτοικοι των νοτίων περιχώρων αρέσκονται να ζημιώνονται; ποιόν περιμένουν να τους επιλύσει τέτοιου είδους προβλήματα αν δεν κινηθούν οι ίδιοι; γιατί τους εκλέγει ο λαός;

4.- Νομίζω ότι βρίσκονται σε λήθαργο και αρκούνται να ευρίσκονται στην εξουσία απολαμβάνοντες κάποια οφέλη και να κατηγορούν όλους τους άλλους για την υπανάπτυξή μας εξαιρώντας τον εαυτό τους. Από την πλευρά μου θέλω να τους φωνάξω δυνατά: ξυπνήστε ρεεεεεεέ. Έστω και τώρα μπορείτε να κάνετε ένα υπόμνημα και να σπεύσετε να το επιδώσετε. Θα το κάνετε; μακάρι! Πολλά  μπορείτε να επιτύχετε αν συναποφασίσετε να κινηθείτε. Μακάρι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

Διαβάστηκε 638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.