Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  4:14 μμ
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 20:04

Παναιτωλικός: Ξεκίνησαν συζητήσεις για τη μεταγραφή του Κορνέλιους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέλει να παραμείνει στο Αγρίνιο ο ποδοσφαιριστής

Ο Παναιτωλικός για πρώτη φορά στην ιστορία του διαθέτει στο ρόστερ του έναν εν ενεργεία διεθνή που θα βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου

Φυσικά ο λόγος για τον Ντέρεκ Κορνέλιους ο οποίος αγωνίζεται στον «Τίτορμο» με τη μορφή δανεισμού από το Βανκούβερ και εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniara.gr, οι άνθρωποι των «καναρινιών» έχουν μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο Αγρίνιο και μετά την κλήση του στην Εθνική Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και με δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός θα λάβει ένα ποσό που ενδεχομένως να ξεπεράσει τις 200.000€ (το κατά πόσο, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα πάει ο Καναδάς στο Παγκόσμιο Κύπελλο) υπάρχει η πρόθεση ο «Τίτορμος» να επενδύσει πάνω του.

Φυσικά για μία τόσο μεγάλη μεταγραφή υπάρχουν πάρα πολλές αντικειμενικές δυσκολίες. Το ποσό των 400.000€ καθιστά οποιαδήποτε μεταγραφή ανέφικτη για μία ομάδα σαν τον Παναιτωλικό. Παρόλα αυτά, η αποζημίωση για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ θα βοηθήσει στην ενδεχόμενη υλοποίηση της μεταγραφής, η οποία όμως θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες.

Από την πλευρά του Παναιτωλικού υπάρχει εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο ο Κορνέλιους θα μπορούσε να γίνει μόνιμος κάτοικος Αγρινίου.

Ένα σενάριο που φαίνεται να είχε εξεταστεί αρχικά για πιθανή επέκταση δανεισμού του παίκτη δεν φαίνεται να είναι εφικτό και μοναδικός τρόπος για να συνεχίσει να φορά τα κυανοκίτρινα ο Κορνέλιους, φαίνεται να είναι η ενεργοποίηση της οψιόν απόκτησης του ποδοσφαιριστή από τον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα πρέπει να τονιστεί ότι το ποσό των 400.000€ με το οποίο ο Παναιτωλικός μπορεί να αποκτήσει τον Κορνέλιους, αφορά το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του, αλλά όχι το 100%. Σε κάθε περίπτωση, αναμένονται εξελίξεις, ίσως και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

agriniara.gr

Διαβάστηκε 365 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News