Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  10:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 19:14

The Voice: Στην ομάδα του Αργυρού η Μεσολογγίτισσα Δάφνη Βαλλιανάτου (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tο Μεσολόγγι και το Αιτωλικό είχαν την «τιμητική» τους στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice of Greece.

Με το ισπανικό τραγούδι «Vas A Quedarte» της Aitana διεκδίκησε μια θέση στο διαγωνισμό η Δάφνη Βαλλιανάτου.

Αφού τραγούδησε, στη συνέχεια μίλησε με περηφάνια για την περιοχή απ’ όπου κατάγεται, το Μεσολόγγι, προκαλώντας έκπληξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό, που αποκάλυψε πως η μητέρα του κατάγεται από το Αιτωλικό.

Όπως είναι λογικό, αμέσως του ήρθαν νοσταλγικές μνήμες από τα παιδικά του χρόνια και τα καλοκαίρια που περνούσε μαζί με την γιαγιά του, η οποία τον μάθαινε να τραγουδάει.

Ποία είναι η Μεσολογγίτισσα Δάφνη Βαλλιανάτου που εντυπωσίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τη φωνή της;

Η Δάφνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Από μικρή έδειχνε την αγάπη της στο τραγούδι και τη μουσική και δεν έχανε ποτέ τις ευκαιρίες να ανεβαίνει στη σκηνή στις σχολικές παραστάσεις.

Έφυγε στην Αθήνα για σπουδές πάνω στην Επιστήμη των Τροφίμων και της Διατροφής, στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο αλλά ποτέ δεν έχασε το πάθος της για τη μουσική και το τραγούδι.

Στο πανεπιστήμιο επίσης συμμετείχε σε καλλιτεχνικές παραστάσεις, ενώ έκανε ηχογραφήσεις και βίντεο τα οποία παρουσίαζε στο YouTube.

με πληροφορίες από το messolonghinews.gr

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 372 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.