Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:51 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2022 18:45

«Αυτή η νύχτα μένει» – Χρήστος και Στρατής πιάνονται στα χέρια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη «Νύχτα» η στιγμή που περίμεναν ο Χρήστος και ο Στρατής έφθασε.

Ο δήμαρχος πηγαίνει στο «Όνειρο» αποφασισμένος και προκαλεί τον Στρατή να αναμετρηθούν. Εκείνος δέχεται την πρόκληση και οι δυο άντρες πιάνονται στα χέρια.

Τι θα δούμε αναλυτικά:

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 10

Η εμφάνιση του Χρήστου στο μαγαζί προμηνύει μια νύχτα τρέλας. Η Εύη και η Φωτεινή, μετά τον καυγά με τον πατέρα τους, βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Βρεττώς, όπου ξυπνούν αναμνήσεις από το παρελθόν της Μαρίνας. Μια απερισκεψία του Μίλτου τον οδηγεί στον σταθμό της χωροφυλακής και τον φέρνει για ακόμα μια φορά σε ρήξη με τον πατέρα του. Η Ζέτα παρεξηγεί την παράξενη συμπεριφορά του Στρατή και θυμώνει μαζί του. Μόνο ο Χρήστος μοιάζει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το σκοτάδι που έχει σκεπάσει τη ζωή του. Ο Στρατής δέχεται την πρόκληση του Χρήστου, καθώς ανάμεσα στα σπασμένα πιάτα και τα λουλούδια που πέφτουν σαν βροχή οι σχέσεις των ηρώων φτάνουν στα άκρα.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 11

Μετά την άρνηση του Στρατή να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν, η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Στέλιος από την άλλη κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο. Ο Σήφης δέχεται τη βοήθεια του Φώτη για να ξοφλήσει το χρέος του και πάλι όμως δεν καταφέρνει να μαζέψει όλο το ποσό. Η τιμωρία του από το Φωστέρη είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε. Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή θα αφήσει το μαγαζί ρημαγμένο. Όμως καθώς η μέρα ξημερώνει ο ένας θα βγει στο φως κι ο άλλος θα βυθιστεί στο σκοτάδι.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου

Επεισόδιο 12

Καθώς ο Χρήστος ξαναβρίσκει τη χαμένη δύναμή του ο δικηγόρος Παπαδόπουλος καταφτάνει στο Αγρίνιο παραδίνοντας του το πιο ισχυρό όπλο απέναντι στον Στρατή. Μαζί με τη συμμαχία του με τον Στέλιο το έδαφος προετοιμάζεται. Το νέο πρόσωπο του Χρήστου, όμως, δεν πείθει την Εύη, που αναζητά μια απάντηση για όσα έχουν συμβεί. Ο Στρατής από την άλλη είναι βυθισμένος σε μια μνήμη παλιά που ρίχνει άλλο φως στη σχέση του με τη Μαρίνα. Καθώς η Νίτσα και η Διαμάντω παλεύουν να σώσουν τα χέρια του Σήφη, η Ζέτα ψάχνει μια απάντηση για τη δική της τύχη στην Αθήνα. Δεν ξέρει ότι μια ανάσα πιο κει στέκεται και την κοιτά ο χειρότερός της εφιάλτης.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 411 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.