Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  8:22 μμ
Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 19:22

Ιωνικός - Παναιτωλικός 1-1 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναστασίου: «Η συνολική εικόνα μας αδικεί γιατί είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως τα τελειώματα των φάσεων κόστισαν στην ομάδα του αποτρέποντας της να πάρει κάτι περισσότερο από τον ένα βαθμό στο ματς με τον Ιωνικό.

Μιλώντας στην Cosmote TV μετά το 1-1 με τον Ιωνικό στη Νίκαια, ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, υπογραμμίζοντας ότι η συνολική εικόνα αδικεί την ομάδα του.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Ιωνικός χρειαζόταν τη νίκη. Η συνολική εικόνα μας αδικεί. Είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες. Ήταν άσχημο για μας, γιατί έχουμε καλό ποσοστό ευστοχίας, αλλά δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες. Είχαμε ένα σχέδιο στο πως θα οδηγήσουμε τον Ιωνικό στην αριστερή του πλευρά. Είχαμε δουλέψει το πλάνο και φάγαμε γκολ, οπότε κάτι κάναμε λάθος. Δεν είχαμε τη σωστή αποφασιστικότητα. Στην αρχή ψαχνόμασταν, αλλά μετά πατάγαμε καλύτερα», ανέφερε ο Αναστασίου.

Σπανός: «Ευχαριστημένος με την απόδοση, όχι με το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό τόνισε ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, αλλά θα έπρεπε να είχαν πάρει κάτι περισσότερο από τον βαθμό.

Όσα είπε ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός στην Cosmote TV μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιτωλικό στη Νίκαια:

«Βάσει της εικόνας έπρεπε να κερδίσουμε. Παίζαμε με μια καλύτερες ομάδες στις αντεπιθέσεις. Βέβαια κάθε ομάδα θα μπορούσε στο τέλος να πάρει τη νίκη. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έμεινα ευχαριστημένος με την απόδοση, αλλά όχι με το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά ξαφνικά με ένα πέναλτι ισοφαριστήκαμε».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 318 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News