Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:09 μμ
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 19:49

Εντυπωσίασε η έκδοση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια καλαίσθητη έκδοση περιλαμβάνεται το πρόγραμμα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου που συμπληρώνει 40 χρόνια ζωής αποτελώντας κυρίαρχο στοιχείο της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης. 

Στο προλογικό του σημείωμα ο πρόεδρο του Δ.Σ. του Θεάτρου, δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σημειώνει ότι ο θεσμός πρωταγωνιστεί στην πνευματική άνοιξη της περιφέρειας και αναφέρεται στις δύο επετειακές εκδηλώσεις με τις οποίες αποφασίστηκε να τιμηθεί η πορεία του ΔΗΠΕΘΕ: Μια φωτογραφική έκθεση με πολύτιμες στιγμές της ιστορίας του και ένα ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στους ανθρώπους που στήριξαν το Δημοτικό Θέατρο, με συνεντεύξεις και πλούσιο αρχειακό υλικό.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η “κουβέντα” με την Άννυ Τσιτσιμελή, σύζυγο του αείμνηστου δημάρχου Στέλιου Τσιτσιμελή ο οποίος υλοποίησε το πρωτοπόρο για τη χώρα εγχείρημα. Ανάμεσα στις αναμνήσεις που μοιράζεται με το κοινό είναι η προσπάθειά του να μυήσει τους συμπολίτες του στο “μαγικό κόσμο” του θεάτρου…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 363 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News