Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:04 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 14:42

Εύα Βενέτη: Kυκλοφόρησε το πρώτο της medley και ξεκίνησε εμφανίσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η Εύα Βενέτη μετά το «Τι να θυμηθώ» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Καρρά, επιστρέφει με ένα Live που σίγουρα θα ξεσηκώσει το κοινό από το πρώτο κι όλας άκουσμα.

Το Μedley της Εύας Βενέτη περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες όπως το «Ένα σπίτι καίγεται » της  Νατάσας Θεοδωρίδου, το «Πές το με ένα φιλί» της Καίτη Γαρμπή ,το «Που πήγε» της Λένας Παπαδοπούλου, το «Δεν πιστεύω» της Ελένης Δήμου,  το «Σημάδι» του Γιώργου Αλκαίου , ακόμα και το «Η Θάλασσα στεριά να γίνει» της Τζένης Κατσίγιαννη.

Το medley είναι παραγωγή του Night Music Theatre . 

Η ηχογράφηση και η οπτικοποίηση του medley έγινε στο studio NAVAGIO

Η Εύα Βενέτη με την γνήσια λαϊκή χροιά της σε συνδυασμό με την σκηνική της παρουσία παρουσιάζει ένα up tempo medley με αγαπημένες επιτυχίες που σίγουρα θα σας ξεσηκώσουν , παράλληλα ξεκίνησε και τις εμφανίσεις της στην πόλη της Καρδίτσας και στο Night Music Theatre με μια πρεμιέρα μοναδική δείχνοντας ότι ο χειμώνας θα είναι μαγικός 

Aκούστε το medley ΕΔΩ:
 
 
Διαβάστηκε 294 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.