Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:13 μμ
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 19:33

Παναιτωλικός: Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα για τα τμήματα υποδομών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, ήταν ο απολογισμός των ομάδων του Παναιτωλικού το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα υποδομής Super League.

Η ομάδα Κ19 έχασε στην Τρίπολη με 3-0 από τον Αστέρα δεχόμενη δύο γκολ στο β’ ημίχρονο. Αγωνίστηκαν οι: Μάντης, Μπαρλαγιάννης (90’ Γκόλιας), Λαζαρίδης, Ζαβέρδας (67’ Μάνος), Κουνάβας, Κοντούρης (67’ Τσουμάνης), Νικολάου (71’ Γιωργαλής), Παχής, Ταράσης, Καβαλλάρης (67’ Μαυρόπουλος), Μπρατσιώτης.

Η Κ17 υποδέχτηκε τον Άρη και επικράτησε με 1-0. Το γκολ σημείωσε στο 13’ ο Σαλαγιάννης με σουτ μέσα από την περιοχή. Αγωνίστηκαν οι: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Μόκκας, Βλαχοδήμος (70’ λ.τ. Γαλαζούλας) Καπνιάρης, Κεχαγιάς, Σαλαγιάννης (87’ Παυλίδης), Γιωτόπουλος, Ελέζι (61’ Τσιριμώκος), Μπελλάλης (70’ Δρακόπουλος), Κακιώνης (87 Πρωτόγερος).

Η ομάδα μας Κ15 υποδέχτηκε την ΑΕΛ με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 29’ και ισοφάρισε στο 51’ με εκτέλεση φάουλ ο Ασημακούλας. Αγωνίστηκαν οι: Τριανταφύλλου, Γκορόγιας, Σαλάπας, Γρατσάνης, Φωλιάς, Σταμάτης, Ασημακούλας, Αγραφιώτης (41’ Χασάνης), Μπιτσικώκος (41 Θεοχάρης), Βασιλείου, Τέλιος.

 

Διαβάστηκε 330 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News