Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:10 μμ
Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022 12:48

Παναιτωλικός: Κάντο όπως ο… Πόντες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία στην Τρίπολη υποβάλλεται απόψε ο Παναιτωλικός (20:30 ώρα έναρξης). Οι Αγρινιώτες σε δέκα αναμετρήσεις στην αρκαδική πρωτεύουσα μετρούν μόλις μια νίκη, τη σεζόν 2015-16.

Υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου τεχνικού Λεονέλ Πόντες (του οποίου η πορεία στον σύλλογο ήταν βραχύβια), Ουάρντα και Βιγιαφάνιες είχαν διαμορφώσει το 0-2, με τον Αστέρα να πιέζει ασφυκτικά και να χάνει σωρεία ευκαιριών.

Την ίδια χρονιά, μάλιστα, ο Τίτορμος είχε επικρατήσει και στο Αγρίνιο επί του Αστέρα. Έκτοτε οι Αρκάδες αποτελούν τον «κακό δαίμονα» του Παναιτωλικού, που αδυνατεί να πάρει «τρίποντο» είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Καρέλης, Ανέστης, Νταγκό θα λείψουν από το κρίσιμο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά χωρίς τον βασικό του φορ. Το κύριο δίλημμα για τον κόουτς Αναστασίου είναι αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Ζοάο Πέδρο ή αν θα χρησιμοποιήσει τον Κολοβό ως «ψευτοεννιάρι». Υπάρχει, άλλωστε, και το ματς κυπέλλου την Τετάρτη, οπότε απαιτείται η ανάλογη διαχείριση.

Το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας δεν αναμένεται να μεταβληθεί εντυπωσιακά. Η κόντρα-επίθεση αποτελεί το δυνατό σημείο του Παναιτωλικού του Αναστασίου και μέσω αυτής θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι, άλλωστε, είχε έρθει και η νίκη τον Αύγουστο του 2015, οπότε… Γιάννη, κάντο όπως ο Πόντες!

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 262 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News