Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου 2023  1:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 19:56

"Επιχειρείν στην Ελλάδα του 2022" από τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργο Φίλιππα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενέργεια, ο μεγάλος εφιάλτης κάθε επιχειρηματία. Σε μια χώρα όπου οι μνημονιακές πολιτικές της τελευταίας δωδεκαετίες λειτούργησαν ως ασφυκτικός κλοιός στην αγορά και κατ επέκταση στις επιχειρήσεις, οι τρέχουσες συνθήκες δεν ήταν διόλου δόκιμες ώστε οι περισσότερες από αυτές να καταφέρουν να είναι βιώσιμες και κατά τη διάρκεια της αποκαλούμενης υγειονομικής κρίσης που προηγήθηκε.

Την τρέχουσα περίοδο, όπως προέκυψε και από τη συνάντηση που είχα πρόσφατα με τον σύλλογο ΕΝΑ Αιτωλοακαρνάνων επιχειρηματιών, οι επιχειρηματίες έρχονται αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις που διακυβεύουν την ίδια τους την υπόσταση. Το ενεργειακό κόστος. Ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο καθ ότι κατέστησαν ανήμπορες να αντεπεξέλθουν στο υπέρογκο ενεργειακό κόστος ή στις στρεβλώσεις που προκλήθηκαν στην αγορά λόγω ραγδαίας και βίαιης μείωσης της ζήτησης την τελευταία διετία.

Η υψηλή φορολογία, οι συνεχόμενες αυξήσεις στις τιμές των πρώτων υλών, στο κόστος μεταφοράς και τυποποίησης καθώς και το ιδιαίτερα αυξημένο ενεργειακό κόστος, είναι κάποιες από τις βασικότερες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κλάδος.

Το κίνημα "Ελεύθεροι Ξανά", επενδύουμε στην επιχειρηματικότητα και ενισχύουμε τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας που είναι οι ΜμΕ.

Το "επιχειρείν" στην Ελλάδα του 2022 οφείλει να ανθίσει σε κάθε κλίμακα και ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους με όραμα, καινοτόμες ιδέες, συνδυασμό της τεχνολογίας με την παράδοση και όρεξη για εργασία !

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
-----------
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”
mob.: 6955422489
e-mail: mr @ macroweb.gr
-----------
Δείτε περισσότερα
πατώντας εδώ:
www.eleutheroixana.gr

#ΕλεύθεροιΞανά

 

Διαβάστηκε 431 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 20:33
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News